Mázas Főzőedény
Kiválóan alkalmas káposztás ételek, egytálételek, csülkök, raguk, sültek készítésére.
A mázas főzőedény anyagának köszönhetően egyenletesen adja le azt a hőt, amit magába szív, ezért az edény belsejébe sugárzott hő az őt körülvevő ételt egyenletesen járja át, megőrizve a benne készített étel alapanyagainak ízvilágát és zamatát.
A nem rendeltetésszerű használat következményeiért (törés, repedés stb.) felelősséget nem vállalunk.
Használati utasítás:
Sütőn kívül, bármilyen főzőlapon (indukciós, kerámia, gáz, stb.) kizárólag Átalakítólappal használható (anélkül elrepedhet és eltörhet a mázas főzőedény).
A mázas főzőedény használata előtt figyelmesen olvasd el a használatra vonatkozó utasítást (További információk fülre kattintva), és nézd végig az oktatóvideót (Videó fülre kattintva).
Fontos:
A Mázas Főzőedény kézműves termék, ezért a súlya és mérete egyes daraboknál eltérő lehet.
- Anyag: mázas agyag
- Átmérő: 22 cm
- Szélesség füllel együtt: 29 cm
- Magasság fedő nélkül: 15 cm
- Magasság fedővel együtt: 20 cm
- Űrtartalom: 5 l
- Súly: 2.750 g
Tartalma:
1 darab Mázas Főzőedény