Tésztanyomó Formázó Fejekkel

8 450 Ft (8 450 Ft/db) tartalmaz 27% áfát, nem tartalmazza a szállítási díjat.

Praktikus eszköz különböző tészták egyszerű formázásához, adagolásához.

Raktáron

Cikkszám: LCW-00017 Kategóriák: , Címke: Kérdésed van a termékről?

Tésztanyomó Formázó Fejekkel

  • Kiválóan alkalmas churros, fánk, különböző gnocchik, töltelékek és hasonlók készítésére, adagolására.
  • Az ilyen típusú ételek készítési ideje lerövidülhet és egyszerűbbé válhat.
  • Első osztályú ellenálló műanyagból készült.
  • Mosogatógépben is mosható.
  • Magasság: 21,5 cm
  • Szélesség: 13,5 cm
  • Átmérő: 8 cm
  • Formázó fejek: churroshoz (spanyol fánk), gnocchihoz, passatellihez, fánkhoz, töltelékhez

Tartalma:

1 darab Tésztanyomó Formázó Fejekkel

Tésztanyomó Formázó Fejekkel

  • Tésztatároló
  • Leszerelhető kar
  • Dugattyúcsavar
  • Dugattyú tengely
  • Nyomóprés
  • Présfej (Formázó fejek)
  • Présfejcsavar
  • Présfejtároló

Présfej (Formázó fejek):

  • vékony passatelliés krumplinyomó
  • klasszikus passatelli
  • kicsi churros
  • nagy churros/porras
  • gnocchi
  • tömítőfej fánkhoz és töltelékekhez

Első használat előtt:

  • Az első használat előtt a tésztanyomót szereljük szét, minden részét alaposan mossuk el folyó víz alatt, szárítsuk meg, és rakjuk össze.

Passatelli, gnocchi, churros, fánk és töltelékek készítése:

  • Az óramutató járásával ellentétes irányban fordítsuk el a tekerőkart, és helyezzük át a nyomóprést a tekerőkarhoz.
  • A dugattyúcsavart tekerjük ki, és vegyük ki a tárolóból.
  • Töltsük meg a tárolót tésztával.
  • A tészta közepére szúrjuk be a dugattyút, és csavarjuk a tárolóra.
  • A tekerőkarnak az óramutató járásával megyegyező irányban történő tekerésével készítsünk passatellit, gnocchit, churrost, fánkot vagy töltelékeket.

Karbantartás és tárolás:

  • Használat után szedjük szét, mossuk el folyó víz alatt mosogatószerrel.
  • Hagyjuk megszáradni, majd rakjuk össze újra.
  • Mosogatógépben is mosható.
  • Tároljuk felhelyezett présfejjel, a nem használt préseket (formázó fejeket) helyezzük a tárolóba.

Érdekelhetnek még…

Iratkozz fel hírlevelemre, hogy értesülhess legfrissebb receptjeimről, workshopjaimról, rendezvényeimről és termékeimről!